Even bijpraten, toekomst blog/site en andere zaken.

Op dit moment kijk ik naar de toekomst van mijn blog/site. Ik ben hiervoor aan het kijken naar diverse zaken. De huidige site draait op WordPress, maar ik ben ook naar Joomla aan het kijken, dat ik in het verleden al eens gebruikt heb. Ook bekijk ik of de site op michelvoorn.nl blijft, verhuizing naar een andere domein of wellicht blogspot.com. Dus veel zaken om te bekijken.

Sinds 2005 ben ik bezig met virtuele werelden. Elders op de site kan je een artikel vinden daarover. Momenteel ben ik bezig met het zoeken naar een andere virtuele wereld, omdat 3rd Rock Grid, dat op moment van schrijven mijn virtuele thuis is, op 15 mei a.s. gaat sluiten. Meer info in Engelse taal kan je hier vinden: https://www.hypergridbusiness.com/2024/03/3rd-rock-opensims-second-oldest-grid-is-shutting-down/

En dan reuma, in eerste instantie heb ik mijn blog/site opgezet om te schrijven over mijn leven met reuma, alleen gebeurt dat niet zo vaak. Daarom weet ik ook niet zo goed of ik wel echt wil doorgaan daarmee. Datzelfde geldt voor mijn nieuwe facebook pagina. Maar ik wil diverse opties even uitproberen de komende weken.

Mijn gezondheid is de voornaamste reden dat ik op 12 mei niet naar Bratislava in Slowakije ga, waar Jean-Michel Jarre een concert zal gaan geven. Na mijn negatieve ervaringen bij 2 eerdere openlucht concerten van Jean-Michel heb ik voor mezelf besloten dat ik daar niet meer naar toe ga, waar het ook is. Zelfs als het bijvoorbeeld op het Malieveld in Den Haag zou zijn, dan ga ik daar niet naartoe. Voor mij gewoon een locatie met zitplaatsen en een dak boven mijn hoofd.

En dit was het even voor nu.